BETLEHEMI CSILLAG, AVAGY MIT ÜZEN A KARÁCSONY NEKÜNK?

BETLEHEMI CSILLAG, AVAGY MIT ÜZEN A KARÁCSONY NEKÜNK?

Többféle változat is létezik, hogy mit takar valójában a Betlehemi Csillag kifejezés. Ezek közül a legvalószínűbbnek tartott elmélet szerint, nem csillagról van szó, hanem az asztrológiában két igen nagy jelentőségűnek tartott bolygó együttállásáról, mégpedig a Jupiterről és a Szaturnuszról.

Ezeket más szóval, sorsbolygóknak is hívjuk, mivel sorsunkra gyakorlott hatásuk meghatározó életünk szempontjából. Elég csak arra gondolnunk, hogy klasszikus elnevezésük a Nagy Szerencse bolygója (Jupiter) és a Nagy Szerencsétlenség bolygója (Szaturnusz). Az asztrológiában mindig kiemelt jelentőségű, ha ez a két planéta bizonyos meghatározott szöget zár be egymással.

Ha tudjuk, hogy Jézus születésekor a két planéta együtt állt, akkor fel kell ismernünk azt is, hogy a mostani Karácsony bolygóállásai is hasonló analógiát hordoznak, mint a Betlehemi csillag, hiszen a Szaturnusz, a sorsbolygó épp a Nyilas jegyében tartózkodik. Asztrológiához értőknek leírom, hogy a Nyilas jegyének ura a Jupiter, így hasonló dologról beszélünk, mint a Jupiter, Szaturnusz együttállás során.

gyonasMire kell figyelnünk ennél az állásnál?
Elsősorban arra, hogy a sors nagy beismerésekre, alázatra, gyónásra szólít fel bennünket, de egyben meg is kaphatjuk a feloldozást. (lásd a mellékelt Symbolon kártya képet, mely a Gyónás címet viseli)

Fel kell ismernünk, hogy valójában hol is van a mi dolgunk az életben, és fel kell adnunk azokat az elképzeléseket melyek csak az ego erőlködéséből származnak. Könnyebb lesz felfedezni, hogy az utunkon haladunk-e, mert akkor szinte semmit sem veszünk észre ezekből a nehézségekből, viszont ha nagyon eltávolodtunk valódi életfeladatunktól, akkor számtalan akadállyal találkozhatunk, mert a sors helyre akar igazítani minket, oda akar terelni, ahol a valódi dolgunk van.

Tegyük kellemesebbé és ünnepibbé ennek a csodás estének a hangulatát azzal, hogy lemondunk minden felesleges erőlködésről, és átadjuk magunkat a feltétel nélküli szeretetnek és elfogadásnak.
Hangolódjunk egymásra, és főleg a Hölgyek ne hajtsák túl magukat, nem az ételektől roskadozó asztal vagy a rengeteg ajándék fogja meghozni a meghitt pillanatot, hanem a szeretet, ami átjárja lelkünket. Legyen ez most egy igazi, boldog és meghitt Szenteste!

Az elkövetkezendő időszakban pedig a felmerülő gondokra, problémákra tekintsünk úgy, mint tanító mestereinkre. Értsük meg, hogy azért jelentkeznek, hogy a későbbi boldogság felé tereljenek bennünket. Visszanézve világossá válik majd számunkra, hogy mennyire szükséges is volt életünkben ez a nehézség, tehát ne csináljunk tragédiát belőle, hanem vágjunk bátran bele azokba a dolgokba, melyet az élet kínál fel számunkra, még akkor is, ha azok elsőre nagyon nincsenek ínyünkre, egónk tiltakozik ellenük. Így sokkal könnyebbé válik majd az életünk.

Forrás : Dudás Mária

UrlPreviewBox

BETLEHEMI CSILLAG, AVAGY MIT ÜZEN A KARÁCSONY NEKÜNK? cikk eredetileg a következő oldalon lett közzétéve: Celesztia.hu


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from celesztia

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
celesztia.hu/napi-horoszkop...

Share This

About the author