December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
12.18. 18 óra 51 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
12.19. 12 óra 20 perc
, Hold – Neptunusz szembenállás
Kellemetlenné teheti a délutánunkat ez az állás, erősítve a csalódottság, zavarodottság érzését. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek. Ráadásul ma kezd látszólagos hátráló mozgásba a Merkúr bolygó, ami nem segíti a logikus gondolkodást és a figyelemösszpontosítást.
12.19. 22 óra 55 perc, Hold – Merkúr trigon
Ez a hatás kicsit enyhíti a zavarodottságunkat, de nagy hatással nem lesz ránk, mert elég későn érkezik.
12.20. 1 óra 40 perc, Hold – Plútó trigon
Elég vegyes érzések lehetnek úrrá rajtatok, ha még ébren vagytok. Egyfelől feszültek, idegesek, türelmetlenek lehettek. Kétségeitek erősödhetnek, kevésnek érezhetitek magatokat. Aki alszik, annak álmában megjelenhet ez a hangulat.
12.20. 8 óra 20 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
A folytatás sem teszi könnyűvé a reggelünket. Önbizalom hiányunkat kihasználva a sorsbolygó csökkentheti magunkba vetett hitünket és lankadhat a lelkesedésünk. Így aztán hangulatunk könnyen igen mélyre vihet bennünket.
12.21. 2 óra 55 perc, Hold – Nap kvadrát
Ez egy kellemetlen hatás, de szerencsére átalusszuk. Reggel figyeljetek oda, mert érzékenyebbek lehettek párotok reakcióira.
12.21. 3 óra 39 perckor Hold a Mérleg jegyébe lép, Téli Napforduló!

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés: Komposztot szórjátok be fahamuval, kerti szerszámok rendbetétele.

UrlPreviewBox

 

Forrás : Dudás Mária

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás cikk eredetileg a következő oldalon lett közzétéve: Celesztia.hu

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás was originally published on Horoszkopneked.hu

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás cikk eredetileg a következő oldalon lett közzétéve: Horoszkopneked.hu

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás cikk eredetileg a következő oldalon lett közzétéve: Horoszkopneked.hu

December 18. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás cikk eredetileg a következő oldalon lett közzétéve: Horoszkopneked.hu


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from celesztia

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
celesztia.hu/spiritualis-vi...

Share This

About the author